Voedsel regelgeving 31 december 2009

EQgen/vertaling Rick D:

”Weet u dat er regelgeving is gerectificeerd die alle landen binnen de WTO (World Trade Organisition) regels oplegt aangaande voedsel? Op hun eigen website kunt u zien dat er inmiddels 149 landen lid zijn van deze organisatie, waaronder ook Nederland. Ondertekend op 4 juli 2005 wordt in deze overeenkomst bepaald wat wel en wat niet verhandeld mag worden als het gaat om voedsel. U zult deze documenten niet even gaan lezen, het zijn namelijk 16 duizend pagina’s. In deze lezing geeft Dr. Laibow u een goed overzicht van de consequenties van deze regelgeving die per 31 december 2009 van kracht wordt. Vitamine, mineralen en kruiden zullen ILLEGAAL worden, ZULLEN VERBODEN ZIJN.”

Advertenties

4 Reacties op “Voedsel regelgeving 31 december 2009

  1. Natuurlijk is het ” Big business ” , lees Pharma en chical industrie à la Merck, Monsanto, Bayer etc te doen om ALLES onder hun poten te krijgen en de wet te dikteren hoe je Jan met de Pet kan vergiftigen op legale manier te groter glorie van de vette aandeelhouders die genoeg geld hebben om buiten schot te blijven …. is er dan niemand die deze roofen moord van de eeuw, kan aankaarten in Belgie en Nederland. Wordt godverdomme wakkere mensen , het is al 5 over 12 .

  2. Fijn dat je hebt gereageerd en ik was zo vrij om elke dag je comment te lezen :) en niet te reageren. Hier een Codex Alimentarius – regelgeving – blog link en een fijne Monsanto – Google Video Documentaire. Nu ga ik ff iets heel anders doen, als ik een hond had ging ik wandelen…tis goe genoe geweest.

  3. Vandaag in de supermarkt een foto van ‘chips’ gemaakt, voor de liefhebber.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s